News

SHOP BY APPOINTMENT
27/03/2021 - 10:42

Beste klanten,

Vanaf zaterdag 27 maart zijn jullie van harte welkom op afspraak in onze beide winkels.
Dit biedt ons de mogelijkheid u de nodige service en tijd te voorzien.

U kan ons bereiken via mail, telefoon of social media om uw afspraak te boeken.
050/34.10.10 - info@quijo.be

Bovendien blijven we u inspireren via ons sociaal netwerk.
Hou dus zeker onze website, Instagram en Facebook in de gaten.

Tot binnenkort!

Take care & keep it safe!

Be inspired, stay connected
01/12/2020 - 00:00

Geachte Klanten,
Beste vrienden,

2020 was een zeer bewogen jaar. Een jaar met enorme ups en downs. Gedurende de beide lockdowns heeft ons team van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze ontwerpen nog frisser en eigentijdser te maken.
Wij staan alvast te popelen om elke unieke creatie u persoonlijk voor te stellen in onze beide winkels. Graag ontwerpen wij voor u een eigentijds, exclusief pronkstuk naar smaak en budget.

Het oogverblindende resultaat en de tevredenheid van de klant geven ons de gedrevenheid en passie om iedere creatie als een nieuwe uitdaging te zien.
Tot slot wensen we U ook mede de delen dat uw veiligheid en gezondheid onze grootste prioriteit is.

Onze beide winkels zijn volgens de veiligheidsvoorschriften ingericht zodoende dat U als klant in een veilige omgeving uw aankopen kunt verrichten.
Wij vragen u bij voorkeur om  een afspraak te maken zodoende dat we u alle nodige tijd en advies kunnen verlenen.  Indien u wenst kunnen we alle juwelen persoonlijk aan huis bezorgen.

Via deze weg wensen wij U veel kijkgenot in onze inspiratievolle brochure.

Bekijk onze geactualiseerde website www.quijo.be

Volg onze verhalen op sociale media: Instagram & Facebook.

Wij wensen U van harte een goede gezondheid toe met intense momenten van puur genot voor schoonheid en vriendschap.

Wij kijken ernaar uit U snel terug te kunnen verwelkomen!

Stay safe & Shop local!
Jade & Peter Quijo

Openingsuren Eindejaarsperiode: Maandag t.e.m. zaterdag doorlopend van 9u30 – 18u / Zondag 13-20-27 december 13u-18u.

Breidelstraat 18 – 8000 Brugge / 050 34 10 10 / info@quijo.be
Markt 7 – 8000 Brugge / 050 34 72 79

Maak kennis met de Quijo-juwelen
20/05/2016 - 15:09

Juwelier Peter Quijo staat sinds jaar en dag bekend voor zijn unieke en eigentijdse juwelencreaties. In zijn atelier creërt hij designjuwelen van ontwerp tot afgewerkt juweel. Zijn ringen, oorringen, armbanden, halskettingen en hangers worden gekenmerkt door pure lijnen en architecturale vormen, wat de persoonlijkheid van de drager accentueert.

Unieke en zeldzame parels

Bij het ontwerpen van zijn juwelen gebruikt Peter Quijo graag unieke en zeldzame parels in uitzonderlijke kleurschakeringen. Zo verwerkte hij voor de prachtige halsketting op de eerste foto een zeldzame olijfgroene naar geel getinte natuurlijke parel uit Polynesië en voor de collier op de tweede foto zalmkleurige – oranje – roze parels die grillig van vorm zijn uit de Filipijnen. Telkens combineert hij die unieke parels met diamanten en edelstenen uit hetzelfde kleurenpalet.

Brugse kant als inspiratiebron

Peter Quijo laat zich graag inspireren door zijn geboortestad Brugge. Hij combineert in eigen huis gekloste kant van 24-karaatsgouden draden van amper 0,3 mm dik met uitzonderlijke Akoya-parels, wat een mooi harmonieus geheel vormt. Klik hier om meer voorbeelden te bekijken.

Oude familiejuwelen krijgen een nieuw leven

Daarnaast staat Quijo Design ook bekend voor het omvormen van oude familiejuwelen naar een draagbaar en trendy sieraad. Zo wordt de waarde van jaren oude edelstenen opgewaardeerd zonder afbreuk te doen aan de sentimentele herinnering of innerlijke verbondenheid.

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod unieke juwelen dat je bij Quijo kunt vinden. Kom zeker eens kijken in de winkels voor de volledige collectie. Het Quijo-team begeleidt je graag bij het kiezen van een passend juweel dat je persoonlijkheid accentueert.