Maak kennis met de Quijo-juwelen

Juwelier Peter Quijo staat sinds jaar en dag bekend voor zijn unieke en eigentijdse juwelencreaties. In zijn atelier creërt hij designjuwelen van ontwerp tot afgewerkt juweel. Zijn ringen, oorringen, armbanden, halskettingen en hangers worden gekenmerkt door pure lijnen en architecturale vormen, wat de persoonlijkheid van de drager accentueert.

Unieke en zeldzame parels

Bij het ontwerpen van zijn juwelen gebruikt Peter Quijo graag unieke en zeldzame parels in uitzonderlijke kleurschakeringen. Zo verwerkte hij voor de prachtige halsketting op de eerste foto een zeldzame olijfgroene naar geel getinte natuurlijke parel uit Polynesië en voor de collier op de tweede foto zalmkleurige – oranje – roze parels die grillig van vorm zijn uit de Filipijnen. Telkens combineert hij die unieke parels met diamanten en edelstenen uit hetzelfde kleurenpalet.

Brugse kant als inspiratiebron

Peter Quijo laat zich graag inspireren door zijn geboortestad Brugge. Hij combineert in eigen huis gekloste kant van 24-karaatsgouden draden van amper 0,3 mm dik met uitzonderlijke Akoya-parels, wat een mooi harmonieus geheel vormt. Klik hier om meer voorbeelden te bekijken.

Oude familiejuwelen krijgen een nieuw leven

Daarnaast staat Quijo Design ook bekend voor het omvormen van oude familiejuwelen naar een draagbaar en trendy sieraad. Zo wordt de waarde van jaren oude edelstenen opgewaardeerd zonder afbreuk te doen aan de sentimentele herinnering of innerlijke verbondenheid.

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod unieke juwelen dat je bij Quijo kunt vinden. Kom zeker eens kijken in de winkels voor de volledige collectie. Het Quijo-team begeleidt je graag bij het kiezen van een passend juweel dat je persoonlijkheid accentueert.